Kazoku

Garage

0036706703118

Adatvédelmi irányelvek

Utolsó frissítés: 07-Nov-2023
Hatályos dátum: 07-Nov-2023

Ez az adatvédelmi szabályzat a Kazoku Garage Kft., Halásztelek II. Rákóczi Ferenc út 83, Pest 2314, Magyarország, e-mail: smartwebworkshu@gmail.com, telefon: +3670 670 3118 az Ön weboldalunk ( https://kazokugarage.com/ ) használata során gyűjtött adatainak gyűjtésére, felhasználására és közzétételére vonatkozóan. (a „Szolgáltatás”). A Szolgáltatáshoz való hozzáféréssel vagy annak használatával Ön hozzájárul az Ön adatainak a jelen Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelő gyűjtéséhez, felhasználásához és közzétételéhez. Ha nem járul hozzá, kérjük, ne lépjen be a Szolgáltatásba és ne használja azt.

A jelen Adatvédelmi szabályzatot bármikor, az Ön előzetes értesítése nélkül módosíthatjuk, és a módosított Adatvédelmi szabályzatot közzétesszük a Szolgáltatáson. A módosított Szabályzat a módosított Szabályzatnak a Szolgáltatásban való közzétételétől számított 180 nap elteltével lép hatályba, és a Szolgáltatáshoz való további hozzáférése vagy használata ezen időpontot követően a módosított Adatvédelmi Szabályzat elfogadásának minősül. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen tekintse át ezt az oldalt.

AZ ÖN JOGAI:
Az alkalmazandó törvényektől függően joga van hozzáférni személyes adataihoz, és azokat helyesbíteni vagy törölni, vagy másolatot kapni személyes adatairól, korlátozni vagy tiltakozni adatai aktív feldolgozása ellen, kérheti, hogy személyes adatait megosszuk (átadjuk) egy másik szervezetnek, visszavonhatja az adatai feldolgozásához adott hozzájárulását, joga van panaszt tenni egy törvényes hatóságnál, valamint az alkalmazandó törvények szerint releváns egyéb jogok. E jogok gyakorlásához írjon nekünk a pporcs@icloud.com címre. Kérésére az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően fogunk válaszolni.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben nem engedélyezi számunkra a kért személyes adatok gyűjtését vagy feldolgozását, vagy visszavonja a hozzájárulását azok előírt célú feldolgozásához, előfordulhat, hogy nem férhet hozzá azokhoz a szolgáltatásokhoz, amelyekhez az Ön adatait kértük, illetve nem használhatja azokat.

COOKIES ETC.
Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan használjuk ezeket, és milyen választási lehetőségei vannak ezekkel a nyomkövető technológiákkal kapcsolatban, kérjük, olvassa el a „Süti”szabályzatunkat.

BIZTONSÁG:
Az Ön adatainak biztonsága fontos számunkra, és ésszerű biztonsági intézkedéseket alkalmazunk annak érdekében, hogy megakadályozzuk az ellenőrzésünk alatt álló adatainak elvesztését, visszaélését vagy jogosulatlan megváltoztatását. A velejáró kockázatok miatt azonban nem tudjuk garantálni az abszolút biztonságot, és következésképpen nem tudjuk biztosítani vagy garantálni a nekünk továbbított információk biztonságát, és Ön ezt saját felelősségére teszi.

PANASZÜGYEK / ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ:
Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a nálunk rendelkezésre álló adatainak feldolgozásával kapcsolatban, akkor a panaszkezelőnknek küldhet e-mailt a Kazoku Garage Kft. címére, Halásztelek II. Rákóczi Ferenc út 83., e-mail: pporcs@icloud.com. Aggályait a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően fogjuk kezelni.